Vad är det med folk?
Kan någon berätta för mig? Jag vet ju att det finns några som ibland läser denna blogg som dels är intresserade av stora maskiner och sen finns ju Ni som kommer från och rör Er i sammanhang där man lätt verkar använda dessa fordon.
Vad är det som gör att det på Öland fanns en massa utställningar med gamlatraktorer av olika sort? Den på bilden är väl av mellantidsålder och i gott skick.

Sen när vi åkte hem från Öland så nånstans mellan Kalmar och hemma var det en traktorutställning till.

Varför vill alla titta på gamla traktorer?


Kommentarer
Postat av: anne

Mehhhhnnnn! Det är ju skördemarknadstider!!! Klart redskapen ska visas upp! Både nya och gamla!sv. Klart som korvspad att jag driver!!!!

2009-09-27 @ 22:42:25
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Det är ju nostalgi! Många av oss har växt upp med de här i olika årgångar. Och det väcker så många minnen att se dem igen.Bonnungar är vi nästan allihop äldre än 50!

2009-09-28 @ 19:04:44
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Äsch, det är kul med gamla traktorer.

2009-09-28 @ 20:32:23
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Jag ska fråga min särbo, han dras till dem som spyflugor till en färsk komocka. I år har jag lagt in protest, jag följer bara med om det finns något mer än bara traktorer/bilar. Jag har fyllt min kvot av gamla fordon för flera år framåt!

2009-09-28 @ 22:07:34
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha vad jag har skrattat åt Era svar. Håller lite med, men jag har bara hunnit med några marknader med traktorer i år...lite kul är det och vi minns ett annat Sverige. På ett ställe på Öland hade de ett hopplock av en gammal traktor och någon form av plog efteråt.

2009-09-28 @ 23:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0