En Butler ibland?

Nu skall jag kunna få en Butler när jag behöver. Undrar vad detta kommer att kosta. Dels mej skattevägen och sen behöver jag säkert betala någon form av egenavgift. Hur kommer detta att fungera för oss som bor i mindre städer. Skall jag kunna åka kollektivt och sen är allt fixat när jag kommer hem. Matkassar är väl en sak men hämta barn? Hur kommer detta att se ut? Är det samma person? Känner de barnen eller bara till? Vem ringer man till. Kommer barnomsorgen att acceptera en massa olika follk som hämtar ungarna? Tanken i detta förslag är väl att konkurrera ut Rutan och Roten men jag kan tycka att det verkar lite svårarrangerat och logistiken kring det hela verkar lite förvirrande...?

Men jag kan ju ha fel!

Kommentarer
Postat av: Selma

Det enda jag tycker är sympatiskt är väl om det för upp diskussionen kring skatter i tjänstesektorn som jag inte tycker kan bygga på var de utförs. Som jag skrev hos mig, tvätt är tvätt och mat är mat, hemma eller någon annanstans. Det där att tänka sig att hämta/lämna barn som man ställer in en väska i ett förvaringsskåp känns främmande.

2010-08-17 @ 09:41:43
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Jess

Förstår inte det där riktigt, men en butler skulle jag helt klart kunna tänka mig! ;)

2010-08-17 @ 17:54:36
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Inga M

Butler? Absolut! En händig och trevlig en!!

2010-08-17 @ 22:39:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Barnomsorgen får ett elände. Hur ska de veta om de kan/ska lämna barnet till de personer som kommer. I vårt samhälle så vet vi ju att barn förs bort ibland...

2010-08-19 @ 06:59:06
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Mia

PS! En butler skulle jag vilja ha som hjälper mig flytta möbler, fixa vissa saker i lägenheten som jag inte fixar själv. Men det finns hantverkare.... :-)

2010-08-19 @ 06:59:52
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0