Att göra ingenting...Att göra ingenting är en konst för dem som vanligtvis gör mycket. Missförstå inte ordet mycket nu men för den som har att hålla i många bollar i luften samtidigt så är det ganska skönt när kraven blir ringa och tillfälle ges till komplentation samt till att även göra ingenting, Herta har denna Julledighet kunnat ägna sig åt detta mycket pga "host och krax" och att hemmet varit i karantän. Denna karantän har inte bara varit av ondo och trist & tråkig utan har inneburit ganska kravlös samvaro, inte så mycket paket då förkylningseländet förtog lusten att ut och handla osv samt just detta att inte tvingas till att göra något. I o f s har vi gjort ganska mycket, julmat och fix och en hel del bak men inget som kräver en massa nytt.

Då när man "inte gör något" kan det dimpa ner något med posten som vanligtvis går direkt till pappersinsamlingen. Denna gången kom nya Jotexkatalogen. Herta har tagit bort plasten runtom och fördjupat mej i hissgardiner. Det verkar vara något man skall ha i vår. Herta har tyg liggande sedan 4-5 år tillbaka för att fixa till just till detta ändåmål som fortfarande blivit liggande...

Kánske man skulle...?

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Gardiner hos andra kan jag tycka är snyggt men här blir det allt mindre av den varan med åren. Och gubben vill inte heller.Synd om Dig som varit sjuk under julhelgen tycker jag. Fast å andra sidan kanske Du verkligen har fått ledigt och avkoppling på något sätt, inget ont som inte har något gott med sig. Så får man kanske tänka.Gott Nytt År!

2010-12-30 @ 07:18:03
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0