Skinkval



Nu kommer vi till den för den stundande helgen viktiga frågan´. Vilken skinka skall jag köpa? Förra¨året hade jag en idé om närproducerat helt igenom. Jag köpte en skinka på ett slakteri i närheten. Skinkan såldes i färskt skick dvs jag fick göra hela jobbet själv.

I år har jag ingen lust till detta...fast jag borde väl.

Vad köper Ni för skinka? Har någon kollat testerna? Vilken är bäst?

Kommentarer
Postat av: Selma

Jag tycker sällan att jag märker någon skillnad annat än på första och sista skivan ...

2010-12-19 @ 22:29:04
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Jag köper en rå på ett lokalt charkuteri, där jag för övrigt köper nästan allt mitt kött (och allt är gott). Ugnsbakar i en stekpåse med termometer som larmar när den är färdig. Ingen smutsig ugn, spad till dopp i grytan och JÄTTEGOTT!

Tipsa sonen om Robertssons Charkuteri om han inte känner till det och om han inte är vegan el dyl förstås.

2010-12-19 @ 23:23:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Skatan

Jag har inte "kommit så långt" i mina tankar ännu ... Men jag tror att det kommer att bli en "färdig" en ... färdig att bara griljera ...



Det har jag köpt häromåret och den smakade väldigt bra.



Och skinkan är viktigast på julbordet ... tycker jag.



Ha nu en fin julvecka ... och lugn ... !



Kram!

2010-12-20 @ 04:45:22
URL: http://skatanstankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0