Vi bor mitt i Europa





Hade ett ärende till Skavsta flygplats alldeles utanför Nyköping idag...ni vet den där flygplatsen som kallas Stockholm Skavsta fast den ligger på cykelavstånd från vår stad. Fastnade framför en affisch med alla destinationer som vi kan nå från Nyköping.

Det känns ju faktiskt ganska kul!

Har Du flygit från Skavsta och hur var det?

Avgångshallen Skavsta flygplats.









Kommentarer
Postat av: Selma

Jag vill liksom helst inte gynna Ryanair jag så näe, det har jag inte.

2010-01-23 @ 18:31:36
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Det är helt okej att flyga från Skavsta. Nu har de förstått att det är en flygplats. Förr var det lite si och så, men nu finns t ex en bra långtidsparkering, lite cafeér och möjlighet till en macka. Föredrar nog ändå Arlanda.

2010-01-23 @ 18:35:03
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker det är nära och bra praktiskt och enkelt. Arlanda är ett helt företag med bilen och tid tar det innan man är hemma igen.

Suss: Tyvärr slutade ju flygbussarna gå till Örebro.Jodå idag finns det kaffe och mat att köpa om man vill, förståss inte Arlandas utbud.



Selma:Man kan ha synpunkter om Ryanair men det har gått bra nu i flera år, billigt och enkelt, busstrafik i luften liksom, personal som agerar snabbt i luften om man behöver hjälp.

2010-01-23 @ 18:53:59
Postat av: anne

Jag tycker Ryanair är helt OK, men visst kan man väl ha vissa betänkligheter för det är väl litet si och så med kollektiva avtal och sånt vill jag minnas.

2010-01-23 @ 21:44:05
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

En sak som är positiv att trots allt med personal och annat som kvällstidningarna skriver om, så har de inte vad vi känner till varit med i så många händelser...om man tex jämför med SAS. Det känns bra att åka med dem.

2010-01-24 @ 00:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0