Brorsdottern

Idag tilllagar vi älgstek i ugn. Jag har en variant i huvudet som jag använder mig av. In i ugnen, 175 grader nästan i två timmar. På med enbär, peppar och vitlök innan steken åker in i ugnen. Ordentligt med sås tilllagad av skyn och på med grädde, för ska det så ska det. Serveras med kokt potatis, gele och grönsaker...få se vad som finns på affärn när vi kommer dit.

Kommentarer
Postat av: Selma

Mycket grädde ska det vara i älgstekssås.

2010-07-15 @ 17:45:02
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Anonym

JOdå jag vet, vågar inte berätta om mitt egenhändiga såsrecept.

2010-07-15 @ 19:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0