De försvunna byxorna på hotellet i Sundsvall.

Idag skulle två bilar gå från Norrland. Den ena skulle gå hem till oss för att åka hem så att säga. Den andra skulle åka ner till oss för att övernatta ett par nätter. I bilen färdades blandannat Småländskan, Västernorrlänningen och några fler. Småländskan hade tidigare i sommar bevistat staden men glömt sina byxor där. Nu på genomresa genom staden som egentligen inte skulle vara en genomresa just genom SUndsvall om vederbörande inte glömt byxorna, skulle byxorna hämtas upp för att tas med på den fortsatta semestern.
Vi kom ungefär samtidgt till Sundsvall. Frågan var, skulle vi luncha tillsammans. Nej det gick inte för den andra bilen skulle lite snabbt hämta byxorna, de var nyfikade och ville snabbt åka vidare söderut och äta längre fram.
När vårt sällskap sitter och äter väljer mannen att kontakta Västernorrlänningen i den andra bilen och höra hur långt de kommit. En inte helt avkopplat Västernorrlänning svarar att de väntar på "byxorna" . Den person som tagit hand om byxorna och lagt dem någonstans var på lunch och ingen annan visste var byxorna tagit vägen.
Kanske skulle de passa på att äta medan de väntade?
Och här åker vi vidare på E4:an.

Kommentarer
Postat av: Selma

Jaa du, det är inte alltid så lätt.

2010-07-16 @ 15:23:07
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: anne

Kommunikation tilhör en av de ädlare förmågorna.

2010-07-16 @ 18:04:03
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0