Örstig blev Linudden.

Örstig, en mysi8g badplats nära Nyköping.

Akuttfn från en kollega häromdagen. Måste ut till havet och bada. Får värmeslag. Får inte iväg mannen till något vattendrag pga arbete därhemma. Sitiuationen kändes bekant varför vi beslutade att idag skulle det ske dvs vi skulle ut och bada.
Dagen mötte oss inte direkt med värme men solen letade sig fram när vi letade efter den varför vi beslutade att åka iväg till gamla Örstig. Det är alltid intressant om man kör rätt samtidigt som man pratar om livet och dess innehåll just nu. Måga grusvägar lite här och där åt olika håll.

Vi hittade dock den allmänna parkeringen och parkerade på kollegans specialparkering närmast promenadvägen vilket passar bra i gassande sol!

Som sig bör inmundigades först kaffetermosens innehåll samt dito tilltugg iform av macka och fikabröd.

Helt plötsligt dök det upp en hund som skulle lära sig vara i  vattnet. Liten och försiktig men positiv var vovven och pga detta var vi tvungna att avsluta kafferasten tidigare för att gå och hälsa på vovven. Den lille hunden var 11 veckor och hade just börjat lära sig vad vatten var för något.

Efter hundhälsande for vi ut i vattnet i sakta gemak,det sistnämnda beroende på att vi inväntade att benene skulle tappa känseln och vi kunna fortsätta längre ut för ett dopp. Det var dock skitkallt i vattnet ( hoppas fortfarande att inga barn och andra underåriga läser denna blogg) varför vi valde att inte simma någon längre sträcka idag.

Upp på stranden till bok och korsord, sovpaus och mera kaffe.


Liten handelsträdgård vid Linudden.

På hemväg från badet som blev mest sol körde vi in vid Linudden och hoppade in på Linuddens Trädgård.
En härlig miljö, inte alls vad man väntar sig när man kör in på parkeringen.  Vilket underbart hus förresten!Kommentarer
Postat av: anne

Egen parkering på allmän badplats?Vad fanns på detta Linudden? Gick ni inte in?

2010-07-20 @ 20:58:17
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jod¨å, det var egentligen inte öppet idag men vi fick gå in eftersom vi ändå var där, sa ägaren men han var själv där så jag ville inte plåta så mycket.

2010-07-20 @ 22:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0