Puck




Ja så var det dags att återigen träffa denna av många av oss som varit med ett tag "sexiga karl" Han är ofta häruppe och verkar känna för Ragundabygden och det är vi glada för. Många är de år vi sett Vildhussespelet på 90-talet och det där året med poesi, folkmusik mm, Niu vet då Wolter drog fräc kisen för sonen för att få honom att bli ´mer intresserad och vara mer still. Roligt att de är tillbaka och på Döda fallets hemsida kan man läsa följande: 

" Alltsedan Vildhuss-projektet på 1990-talet har det funnits en dröm i Ragundadalen, att låta kulturen bli en utvecklingskraft i bygden med vridläktaren och teatern i Döda fallet som utgångspunkt. Får vi lov att presentera William Shakespeares "En Midsommarnattsdröm" i ragundsk tappning i regi av Karl Seldahl med Sven Wollter, Kim Anderzon, Dag Norgård, Ingmar Virta, Anita Nyman, Kajsa Linderholm, Yngve Dahlberg, Maria Granhagen, Anders Öhrström m.fl. medverkande på scen. "

Ingen fotografering tillläts under spelet så inga bilder kan visas.Ni får kolla på Döda fallets hemsida.

Spelet var periodvis helgalet och periodvis bra. Wollter som figuen Puck var kanonkul och Kim Andersson som Tittania hade många helgalna inslag. Det krävs nog dock att man har rejält med folklig humor för att förstå allt. Det har vi dock så detta var inget problem.

Efter föreställningen stannade deltagarna kvar och beblandade sig och pratade med dem av oss som ville. Som alla andra i min ålder, yngre och äldre så gick jag fram och pratade med Sven Wolter men det får NI inte se på bild.


Kommentarer
Postat av: Selma

På fredag ska vi åka upp. Det blir ett mys och dessutom få träffa Lilleman med flickvän och hennes familj. Det ser jag riktigt fram emot.

2010-07-15 @ 11:30:03
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Anonym

Hoppas det blir kul då.

2010-07-16 @ 23:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0