Gott samförstånd
Ett Gott samförstånd två makar emellan kan t ex vara att rensa avlopp tillsammans. Den ena personen kan förslagsvis stå i en konstig posè över bl a duschen och glo ner i ett hål medan den andre personen står och håller den enda kvarvarande och fungerande dvs med batterier och glödlampor fullt utrustade och i skick ficklampan. Samtidigt delar hon med sig áv glada tillrop, titta nu fäster skruven över en den där bollen, det här går ju riktigt bra och sen fäster nog de andra också ...nu när Du tagit bort allt gegga i skruvhålen och i avloppet och överallt. Titta nu fäster den igen. Du fick till det.

Och vi har inte pratat om allt det där fettet som fastnar i avloppet, det där som man kan läsa om när avlopp fastnar. Nej vi har bara konstaterat att denna gången sitter det fast. 

Det blir till att ringa rörmockaren imorgon. Alla är fortfarande på gott numor och vill ha mackor och thé. Det måste vara att det snart är semester som man kan förbise stopp i avloppet.


Kommentarer
Postat av: anne

-Stopp i avloppet!Om vi hade stopp i avloppet så skulle vi vara glaaaada! fritt citerande Hasse Alfredsson (vi har kroniskt stopp i avloppet faktiskt som inte ger med sig med rörmokaravloppsrensarwire, vi behöver få hit högtrycken!).Så bra (bortsett från mitt svammel här ovan), så är det fint att ni samarbetar så bra, annars kan jag säga att avloppsrens ger en förunderlig tillfredsställelse, man känner sig som en riktig kvinna när man tagit itu med det.

2010-06-29 @ 22:18:57
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Sv. Ja, litet förvånand blev jag av kommentarerna på SN ang den romska kvinnans tilldömda rätt att ha kjol. Om Netto vill att man har de byxor och skjortor (eller vad det nu är de tillhandahåller), så skulle ju denna kvinna inte ha fått jobbet från början. Vi kanske kan anta att hon skötte sig vid de tillfällen hon jobbade extra och att kjolen inte var ett problem, då skulle jag också blivit förbannad om jag plötsligt fick veta att kjolen blivit ett problem. Det framgick ju inte heller på vilket vis kjolen var ett problem, inte heller om hon hade en av de stora kjolarna, en del romska kvinnor verkar bara ha en lång svart kjol.

2010-06-29 @ 22:24:06
URL: http:// annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men vi har högtryck men det hjälper inte...

2010-06-29 @ 22:56:13
Postat av: Inga M

Stopp i avlopp är ingen lek! Jag menar det förlamar allt ätande och drickande osv. Och var är meningen med livet då???

2010-06-30 @ 07:37:14
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tydligen har mannen inkl glada tillrop i arbetet av hustrun, lyckats få loss proppen tillfälligtvis. Förmodligen behövs dock ytterligare rensning inom snar framtid. Stoppet har inte påverkat köksregionerna än så länge...

2010-06-30 @ 07:45:20
Postat av: Selma

Avlopp är inte kul!

2010-07-02 @ 11:05:38
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0