Skall jag prenumerera för korsordets skull?


Skall jag prenumerera på ICA kuriren för korsordts skull

Nu har jag återigen ställts inför frågan: Skall jag börja prenumerera på ICA kuriren igen för korsordets skull. Saken är den att jag ganska nyligen, denna vår, börjat att lösa korsord. Än så länge bara enkla korsord, barnkrysset och lätta krysset. Lättast och passar mej bäst är ICA kurirens kryss. Jag har prenumererat i en period men nu avslutat denna prenumeration.

Om jag skulle prenumerera nu så får jag 14 nummer för 98 kronor inkluseve två styck badlakan i färgerna brunt, blått och någon ljusgrön färg. I mitt tycke inte användbart i varje fall inte i mitt hem. Ge bort det till sonen säger NI: Men jag gav honom nyss frottébadlakan och han kan inte ha hur många som hellsst. He bort dem till någon annan säger Du då.

Ja kanske det. Eller finns det något annat man kan få om man prenumererar. Skall jag tillskriva ICa kuriren med brev och fråga vad jag kan erhålla istället för dessa badlakan? Vad tycker Du?


Kommentarer
Postat av: Selma

Du får göra som maken. Han har en hylla med bra att ha saker i en garderob som passar som nödpresenter eller utfyllnad när julklppspaketen blir för få.

2010-06-04 @ 07:26:10
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Frikadellen

JAg instämmer med ovan talare. MAn vet aldrig när sånt där kan komma till användning. Fast å andra sida, du aksnke kan få en jättefin premie istället. RIng o fråga, sätter de sig på tvären, ja då akn du ju ge badlkanen till ngn annan...

2010-06-04 @ 10:11:46
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Frikadellen

Och föresten, vad trevligt att du hittade till mig! Den där Anne är då riktigt hyvens o det verkar du vara med!

2010-06-04 @ 10:12:22
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Herre ge människa. 98 kronor är väl billigt för att få lösa korsord så länge. Handukarna kan du lägga i lådan för bra att ha precenter. Alltid kan du ge någon det i liten precent

2010-06-04 @ 14:11:18
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Bra ide! Jo jag skall nog prenumerera på tidningen. Vill ha deras korsord, bra för mej.

2010-06-04 @ 23:24:49
Postat av: Suss

Kanske för sent att tycka något i den här frågan. Jag skulle inte prenumerera för ett korsord, det finns många andra tidningar som har en hel bilaga i varje nummer. Kolla runt lite! Badlakan......?? Nog kunde de locka med något lite roligare!

2010-06-05 @ 18:30:14
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kvällstidningarna har ibland korsordsbilaga i sin extrabilaga. Tänker vidare..

2010-06-05 @ 19:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0