Arla morgonstund


I den arla morgonstund fanns vi där. 9 tjejer i varierande ålder och av varierande sort. Iklädda svarta kläder fast klädkod saknas.  Herta var medlurad av en kollega. Köpt några klipp för nu skall en ny fas i livet inledas. Upp till kamp mot spagetti här och var! Här skall ytterligare gås igenom.

En glad människa tar emot i entrén. Herta prickas av och går in och byter om. i varmbassängen är det mörkt och varmt, tända ljus lyser runt bassängen. Två lugna låtar i starten, därefter sju pulslåter i tänt ljus och sen några lugna med yogaliknande stretch till. Herta for sedan iväg mycket nöjd till jobbet.

Tänk vad man kan få vara med om i den arla morgonstund.


Kommentarer
Postat av: Ailas

Vov och mjau så gott! Det där skulle hm... fler behöva. "Arla morgonstund" känns kanske inte alldeles lockande, men en annan stund däremot. Tack för att du väckte idén hos mig!



2010-10-14 @ 23:28:22
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Selma

Låter som rätt ok morgongympa.

2010-10-15 @ 15:44:14
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: anne

Var???

2010-10-15 @ 22:56:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hej Herta!



Du kikade in på min blogg och undrade varför jag tog katterna till Sverige och sedan åkte tillbaka till Kairo. Jag förstår att det låter underligt : ) Det är så att vi ska flytta tillbaka hem till Sverige efter 12 år i utlandet, och då måste katterna sitta i karantän i fyra månader. Så jag åkte hem med dem för att påbörja den tiden, och nu är jag i Kairo för att packa ihop huset. Om två veckor kommer även jag att befinna mig i Sverige, och sedan får jag vänta ända till slutet av januari innan jag får hem mina kelgrisar igen.



Jag svarade på din fråga här hos dig i stället för som vanligt, hos mig, för jag har bestämt mig för att hoppa över att svara på alla gamla kommentarer. Jag hinner helt enkelt inte göra det.



Fin blogg du har, jag återkommer!



Hälsningar, Marianne

2010-10-16 @ 14:30:24
URL: http://nyaaventyr.blogspot.com
Postat av: Inga M

Du har verkligen börjat ett nytt liv, jag fattar det nu. Lite avundsjuk blir jag, jag har bara soffat till mig den sista tiden och hamnat i släktforskning. Inget spänstande alls. Ok det blir en vecka till med dåligheter, sen så ska jag ut och röra på mig.

2010-10-17 @ 00:14:09
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0