Sköna maj välkommen!

Vi har varit ett gäng som alltid firade Valborg ihop under många år. För några år sedan skingrades vi denna kväll. Ungrna hade gått olika vägar och kanske vi också. Nya respektive har i två tredjedelar av sällskapet kommit in i sammanhanget vilket säkert också gjort sitt till. Vi vill göra andra saker. De senaste åren har vi firat i andra sammanhang. Detta har också varit kul. I år skall mannen och jag vara hemmavid och ta det lite lugnt. Herta skall kurera sig. Hon har många åtaganden den närmaste tiden och kan inte  vara så här hostvissen längre utan måste ta det lugnt och återhämta sig inför allt det som komma skall. Har gulmarkerat i tidningen när jag skall lyssna på olika saker idag, helgmålsringningen från Genesarets sjö på Tv ( vi var där förra året) och vårsånger från Uppsala på Tv ikväll. En Valborgsmäss måste innehålla vårsång, både unison sådan och körsång av vettigt slag. Till sådana platser anser Herta att man skall ta sig Valborg som denna.  Det behövs också många vuxna ute på Valborg varför det aldrig är fel att äta först och sen ge sig ut bland mänskligheten.
Jag vill önska Dej en skön Valborg hur Du än tillbringar denna dag!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Haha...härliga Annne. Så himla skön hon är. Jag tror det var det här inlägget hon syftade på:

http://andbol.wordpress.com/2011/04/29/dvd-himmelen/

Gårdagens frossa i soffan framför lite film.



Tack för besöket. Läste i inlägget innan att du är förkylder. Hoppas den är snabbt övergående.

Ha en riktigt skön valborg.

2011-04-30 @ 16:56:42
URL: http://abolin.se
Postat av: Ama de casa

Blr det nåt firande här ikväll så blir det framför tv-n. Här finns inga brasor förrän på midsommarafton när dom eldar som galningar på stränderna :-)



Ha en riktigt fin kväll, och krya på dig!



sv: Hahaha! Nej, vi eldar inte upp skogen. Det till vänster är en fyrverkripjäs (som kanske heter sol?) och det var så blött i markerna där ute i skogen i stugan utanför Skellefteå så vi fick använda massor av tändvätska för att överhuvudtaget få fjutt på brasan :-)

2011-04-30 @ 17:10:08
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: anne

Jag avstår så gärna från sången, till och med den professionella!



Vad är det egentligen ed svenskar som insisterar på att sjunga jämt och ständigt? Jag får småpanik på varenda fest där sånghäftena åker fram..

2011-04-30 @ 17:35:38
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anne: Inte vet jag, vi har väl alltid sjungit, många av oss hellre än bra men det spelar liksom ingen roll.

2011-04-30 @ 18:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0