Till Dej som inte fixat sommarjobbet ännu?

Satt och läste DN och hittade det perfekta jobbet som dessutom ger en stor mängd arbetslivserfarenhet. Skickade detta till sonen via fejjan. Nu har ju han fixat sommarjobb men han kanske känner någon inom gebitet som är intresserad.....?
Sugen på att vara vd? Kanske lockar månadslönen på 100.000 kronor? Nu har rätt person chansen att få pröva på när bemanningsföretaget Adecco söker sommarvikarie till vd-posten.

Kommentarer
Postat av: Britt

Oj, visste inte att VD-posterna också hade sommarvikarier. Kanske skulle vikariera på SAAB under min semester...ser ut som om någon skulle behöva styra upp där. Ett bra vikariat för en förskollärare tror jag ;D

2011-04-10 @ 10:06:49
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Britt

sv: Eftersom Metrobloggen skulle upphöra började jag leta efter ett nytt ställe. Wordpress såg så komplicerat ut så jag valde Blogger. Jag vill att det ska vara enkelt att skriva inlägg och lägga in bilder. Jag är inte så noga med att göra snygg design. Det bara blev Blogger. Det hade säkert kunnat bli Blogg.se, men jag tittade inte ens in där före jag valde Blogger. Så jag läste faktiskt inte på innan. Tyvärr är det nog jag i ett nötskal. Blir så när jag köper saker också. Jag köper på känn. Går oftast bra.

2011-04-10 @ 10:43:10
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: anne

De får nog många sökanden!

2011-04-10 @ 11:31:32
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0