Studiestart

Nu har han åkt, sonen, till nya studiestaden. Efter två år på ett ställe skall det bytas studieort. Spännande för son....och mamman lite här i bakgrunden. Två stora väskor plus dataväskan förståss transporterades bort till kompisen och dennes far som idag skall stå för transporterandet. Lite längre bort än till staden i Närke fast lättare att ta sig hem, inte tre tågbyten och buss i studiestaden utan nu och framåt kan det åkas direkttåg. Vilken lyx!
Herta måste nu klara sig utan alla de resonemang och diskussoner som denna sommar inneburit. Så härligt det har varit. Så kul att ha vuxna barn som gästar och kunna klara av ( hoppas jag) att se dem som vuxna men att kunna få ta del av framtidsdrömmar och mål, politiska resonemang och annat som livet innehåller.
Nästa helg kommer vi! I mitten på veckan är det första september och studentrummet blir tillgängligt. Då kommer vi med släp och grejor. Undrar hur mycket som får plats när men delat en 3:a med en klasskompis inkl allt till att bo i ett studentrum med handfat?
Foto av Hotel Uppsala, Uppsala
Här skall vi bo (kanske inte detta rummet, lånat från "Hotell Uppsalas" hemsida) En bit att åka, packa upp, kanske komplettera och fixa så här stannar vi tilll nästa dag. Inte behöver vi hänga på sonen hela helgen. Det finns mycket man kan kolla på i en nästan ny stad även för mej.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hej hopp! Festligt att du hittade min blogg när du googlade på "vädra täcke". Ha det gott!

2011-08-28 @ 19:39:39
URL: http://katticke.blogspot.com
Postat av: Inga Magnusson

Ser jättefint ut! Om det är nutida standard på studentrum så har det hänt mycket sedan 80-talet då mina barn läste.

2011-08-29 @ 23:06:10
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0