Att välja rätt.

Scan eller Ica? Rimmad eller kokt? Ekologisk eller inte? Vad skall man köpa? Vilken skinka köpte Du i år? Denna julen skall jag ta det lugnt. Därav mitt val av färdigkokt skinka. Bara griljeringen i kväll innan det är klart.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jag brukar försöka hitta Scans pigham. Scan därför att vi en gång i tiden var leverantörer dit av kött och deras kvalitetskrav var alltid höga jämfört med andras. Fast hur det är nu vet jag inget om. Det var ett tag sedan. Pigham för att jag gillar den köttiga delen av skinkan, inte fettranden.

2011-12-23 @ 08:40:56
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Freedomtravel

Vi köpte en färdiglagad i år, från nåt "fint" märke (kommer inte ihåg vad det hette dock...???) Men speciellt mycket smakade den ju inte för det...

2011-12-23 @ 09:17:36
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: skogsnuvan

Jag köpte en rimmad som jag ska baka med folie i ugn som jag alltid ville göra. Har inte provat färdigkokt ännu men det låter lättsamt. Fast jag som är ledig har ju tid.

Egentligen ville jag ha tag i en ekologisk skinka som heter Turboskinkan och är från frigående grisar upp på ön utanför strömsund. Beppe Wolgers dotter har en grisfarm där och grisarna går lösa i skogen. Tyvärr är det kö på dom fina skinkorna så man måste vara ute i så god tid och det missade jag. Nästa år kanske

2011-12-23 @ 09:43:11
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: skogsnuvan

Du, jag tittade in för att önska dig God Jul

2011-12-23 @ 09:43:52
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0