Norr om Tönnebro Värdshus




Nu sitter vi här på bussen igen efter att ha rastat vid Tönnebro Värdshus. Restaurangkön var alldeles för lång varför vi valde Frasses. Denna rörelse säljer hamburgare av alla den sort. Vi shoppade upp oss på Hamburgare med frites jag menar pommes men det stor faktiskt frites. Hade inte tänkt. Hade mackor i bilen men nåt måste vi hita på när bussen stod stilla. Vi har förstått att vi lämnat vår hestad där det snöat för fullt sedan vi åkte och att man har klass 2 varning hemma,men inte här. Här snöar det, visserligen men än så länge så går de bra.

Intressant folk som rastade samtidigt med oss på Frassen. Det var ett förfärligt fisande och rapande vid borden intill oss. Kóllegan kunde inte hålla tyst men ingen verkade att reagera. Vi sökte sedan upp kiosken utan att finna mer av intresse än var sin kvällstidning för kommande stunder i bussen. Inget roligt alls alltså. Inga goda bullar osv. Vi skulle i och för sig inte ha några men i alla fall.

Vi åker nu vidare norrut.De förnödenheter som finns i bussen är:
kaffe
mörk choklad
äggmackor

Kommentarer
Postat av: Britten sa

men man kan ju undra vart du är på väg ...upp till mitt holmträsk kanske...I Tönnebro brukar vi också stanna men inte för matens skull utan för att det är bra för vovve att rasta där....

2011-02-10 @ 19:35:28
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Äggmackor är ett måste när man är på väg och mörk choklad är inte heller fel.

2011-02-12 @ 07:05:04
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0