Soliga Närke

Vegetarisk gratäng på Krämaren i Örebro
Soliga Närke fick besök av Herta and the husband idag. I bilen transporterades som vanligt alltifrån förnödenheter samt annat nödvändigt och även kanske inte. Lunchen ovan intogs på Krämaren alldeles för sent. Alla var hungriga, mycket aktiviteter skulle hinnas med efter lunchen och vi var trötta i alla fall en av oss som hade kört x antal mil på skidor innan lunchen. Här ville vi bara ha mat, Snabbt!
Maten smakade bra, gott och helt ok.
För att klara ett logementboende behöver man medföra en gammal hederlig sk gummimadrass. Mödvändigt.an behöver medtaga en pump till densamma och gärna en sovsäck också. Därutöver behövs överdragskläder och annat diverse nödvändigt.
Idag åkte Herta därför upp med dessa livsnödvändigheter till staden i Närke.
Skulle ta kort på snö och blomsterförsäljare som hängde ut blommorna utomhus denna soliga dag men hann inte då jag ville ha lite annat med på bilden också. Så blev nu inte fallet.
Här har vi Drottninggatan åt ena hållet.
Och här har vi Drottninggatan åt andra hållet.
Bara så att NI vet.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jaa va roligt att se lite Örebro! Bilden överst är från Stortorget, affären där hette för länge sedan Weibulls och var blomsteraffär, nu är det bara blomsteraffär tror jag. Bilden i mitten vänder mot Krämaren och den längre ner är Drottninggatan åt Svampen-hållet. Örebro har lyckats med konststycket att få till ett trevligt centrum. Området runt slottet är jättefint.

2011-02-27 @ 06:11:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0