Styrelsemöte

Idag skulle vi egentligen ha träffats i den stora staden för att arbeta tillsammans. Ha ett styrelsemöte. Men pga dyra resekostnader och kanske lite osäkra transportvägar pga snö och annat eländé så  hoppar vi det. I stället för en resande dag så där fram och tillbaka träffas vi nu per telefon vilket var en för oss alla i de sammanhang och organisationer och verksaheter vi verkar, en helt ny företeelse. Lika billigt som att bara Herta åker med SJ fram och tillbaka blir det för oss allihopa också och då har några av oss många mil att färdas.
Herta var ju också den som organiserade detta. Det gäller att hålla ordning på alla nummer och koder. Ringer man från en IP telefon blir det ytterligare saker som skall knäppas på. Herta lyckades dock "öppna rummet" och in hoppade en efter en. Riktigt kul var det och nu har vi varit med om detta också.
Vi var väldigt effektiva, hann med mer än vad vi skulle och vi behövde inte hela tiden utan fick en halvtimmes arbetstid över. Så effektivt! Så bra! Lite kul också för oss som inte lever i denna värld i vanliga fall.
Vad vi pratade om? Vi planerade en konferens bl a. Om vad håller jag för mig själv men vart kanske jag nämner nån gång. Det kan nog bli riktigt seriöst och bra, det här.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jag har inte varit med om telefonmöte men gubben som är föreningsproffs har det ganska ofta. Det verkar som sagt effektivt om någon håller i det med strama tyglar så att alla får prata i tur och ordning. Man sparar ju def in resekostnader och restid. Inte helt fel. Och så svamlar man inte ut i annat snack.

2011-02-19 @ 00:10:51
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Krönikören

En fördel med telefonmöten, förutom att spara restid, pengar, miljöpåverkan etc etc, är att de ofta blir effektiva - det går ju inte att prata i munnen på varandra. Sen finns det negativa delar också, som att man inte ser ansiktsuttryck och så. Däremot måste jag säga att telefonmöten med danskar, det är inte kul. ;)

2011-02-19 @ 10:45:24
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Anonym

Lite snack blev det också.Alla lät så glada. De skulle ha varit kul att se hur vi såg ut.

2011-02-19 @ 10:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0