Vad man kommer i och vad man vill ha.

Som Herta tidigare har nämnt så har hon varit uppe på en av de spännande vindarna för att leta persedlar för den kommande resan mot de efterlängtande fjällen.
Hon har hittat mycket där, även sådant som kanske inte passar sig just på denna resa. Hon har också hittat ett antal sk skidbyxor. Hon plockade ut följande:
  • Skidbyxa inköpt på Hennes och Mauritz ( inköpta under den tidsepok då man inte sa HM) i den storlek som Herta haft i många år och känner sig hemma i.  Vi pratar alltså då denna storlek verkligen var denna storlek. Skidbyxan är varm, har enklare funktioner som snörning med knytfunktion i midjan. Pris 39.90 på rea i slutet på 80-talet.
  • Skidbyxa av märket Tensson i en storlek större. Nyskick! Kostade säkert en hel del. Inköpta till sonen. Snabbt utsorterade då dessa inte passade. Skall ge bort dem till någon bättre behövande.
  • Skidbyxa av märket Touch 9 vad nu detta kan vara för någon sort. Storleken är ytterligare en storlek större. Denna byxa sitter snyggt men tajt om man har ätit (!) Mannen anser att denna byxa har bäst kvalitutta och mest öriga funktioner tex dragkedja vid fickorna, resår mer extrafunktioner, innerbyxa mm. Förfärligt prasslig är den också. Kostade också en hel del vill jag minnas. Tror den är inköpt åt sonen året efter den förra.
Nu till frågan: Vilken skidbralla valde Herta?

Kommentarer
Postat av: anne

Ja, JAG tycker då att Herta ska välja den sistnämnda för det låter som att hon definitivt blir mest bekväm i den! Några förhistoriska föreställningar om klädstorlekars betydelse ska bara ignoreras! :)

2011-02-07 @ 20:49:59
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

HMs för 39.90 tror jag på, den lät mest bekväm! Tänk så klokt, den som spar han har!

2011-02-07 @ 23:04:15
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänker faktiskt ha alternativ nr 1. Jag har inte ändrat storlek(!). Det är bara allt annat som har krympt!!!

Eller så är det så att den modellen vare rejäl från början.

2011-02-08 @ 16:09:06
Postat av: Suss

Jag gissar Hennes och Mauritz, inte HM! De verkar skönast.

2011-02-08 @ 23:54:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Skulle gissa på den första.

2011-02-09 @ 13:38:47
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0