Fullkomligt meningslöst


Denna bild hör inte samman med inlägget vid detta bloggtillfälle.

Detta inlägg kommer att vara fullständigt meningslöst. Efter middagen har Herta och hennes man försökt ladda ner och börja använda sig av SportyPal eller nåt. Vi har plockat undan efter middagen därefter och mannen har fördjupat sig i dagens vasaloppsträning. Ja Herta skall inte köra Vasaloppet men många andra och några i vår familj & släkt skall....kanske. Nej vi skall förståss säga skall.


Mannen har berättat om några detaljer som hänt på jobbet idasg kopplat till historier på kafferasten.Eller egentligen kopplat till magsjuka i stan under julhelgen. Inte alls kopplat till jobb utan till kollegors fritid.

Mannen jobbar
Herta bloggar
Sonen pluggar och sammanställer någonting på Hertas dator då sonens Mac inte fungerar att skicka in denna skoluppgift på??? Hertas dator uppe i arbetsrummet är inte så kul vill jag säga men duger tydligen till detta.

Snart skall vi gå och lägga oss för att i sovande skick förbereda oss för en ny dag.

Tack och Hej - Leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Skatan

Tack och hej - leverpastej ... är Sonens favorituttryck. Det hade han till och med som intalat meddelande på sin mobil :-)

Då kanske min Svärson I och din man träffas där i Vasaloppsspåret för han skall också åka. Man veeet aldrig ... även om det är mycket folk så finns chansen i alla fall.Kramar!

2011-01-04 @ 12:59:41
URL: http://skatanstankar.wordpress.com
Postat av: Anonym

Nu kanske det blev ett missförstånd. Det är inte mannen utan sonen som skall köra Vasaloppet.

2011-01-04 @ 15:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0