Funwalk, Core och Yoga ikväll.Söndagskväll på gymet. Funwalk here we come.


Så hade vi samlats här ikväll, halva Nyköping på gymet. Nästan alla var där- Instruktören A  som är en av gymets bästa), systerdottern med kamrat, tofsen, the mother, Anne, In another timeandthings, fotbollsmammorna, kollegan från jobbet och många fler. Och alla vi skulle vi köra Funwalk ikväll.

We should give it all!

And we did.

A är hemsk när hon arbetar som instruktör. Ja hon har en fördel.Hon talar om hur vi skall göra men också hur vi inte skall göra...så att vi inte skadar oss, och detta sistnämnda är bra. Det är väldigt bra. Sen har hon också saker för sig som inte är så kanon så där inledningsvis. I dag fick hon för sig att vi skulle stå på maskinerna bak och fram liksom, köra bak å fram och dessutom böja rejält på knäna. Ja hon håller på, människan.Största delen av sällskapet sprang upp i aerobicsalen eller vad den nu kallas. Den gamla biografen i staden är numera sedan många år gym, ja den var gym och lunchställe under ett antal år, serverade sallader som var jättegoda men nu är den gym. Vi la beslag på mattor till Corepasset och sen satte samma instruktör A igång. På något sätt fick hon mej att tycka att detta var kanonbra och kul.

30 minuter senare var det dags för ytterligare ett pass...Kvällens yogapass har inletts. Nu är vi igång redan innan och kör bara på fast här måste vi tänka liksom. Idag har Herta det lite lättare såtillvida att hon förstår inledningen. Hón förstår också hur man gör när man andas under passet, tror hon i alla fall.

Vad hon inte förstår är hur man gör när man står på alla fyra fast tvärtom liksom dvs på alla fyra fast med kroppen uppåt om man säger. Herta tycker inte att detta fungerar dvs hjullagren eller  vad de nu heter på människorkroppen överst ( skulle kunna jämföras med framhjulen) fungerar inte  friktionsfritt. Dvs de kan inte böja sig baåt och nedåt. Nu förstod NI väl?

Ps bilden ovan har inget med dagens yogapass att göra.Dags att fara hem.Imorgon blir en ny kväll på gymet!


Kvällens mat efter allt tränande. Helt ok.

Och sen skulle vi ha en lugn söndagskväll sa vår instruktör på passen ikväll. Vi skulle säga att doktorn har sagt att vi skulle ta det lugnt.  Nåväl vi hjälptes åt härhemma och så här blev det.

Kommentarer
Postat av: hugan

En rolig promenad alltså? Fun walk. Tycker mest det verkar oerhört jobbigt att hålla på sådär med hjulager åt fel håll och sträcka på sig. Alldeles slut efter att ha läst inlägget. Men önskar dej fortsatt lycka till!

2011-01-23 @ 22:10:40
URL: http://hugalarssonsliv.blogspot.com
Postat av: Britten

Ja det var ju också en proemand..jag tog min promenad ute jag......Vad duktig du är

2011-01-24 @ 09:32:42
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Jag borde nog komplettera mitt gående med något mer, men jag har svårt för att vara inne så där. Men Du är absolut duktig som härjar på, det är nyttigt.

2011-01-24 @ 18:58:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Hahahahaaaa!!!Har du "hjullager" överst!?!? Vilken kroppsdel är det??? Jag har huvudet överst men inte behövde vi använda den till bryggan (eller vad vi ska kalla det)!!Jo, jag gjorde något åt vattenflaskan. Jag vågade inte annat när du sa åt mig så bestämt! ;)

2011-01-24 @ 21:01:36
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahahahahahaa

2011-01-24 @ 21:15:49
Postat av: Maggan

Phu så du kämpar på ... tycker det tar bara att läsa om alla turer.

2011-01-25 @ 23:17:41
URL: http://livsglimtar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0