TräningslördagKlockan ringde idag på morgonen 06.30 (mannens väckarur)
Hustrun: Stäng av!
Mannen stänger tyst av.
07.00 ringer klockan igen.
Hustrun: Vems klocka är det.
Mannen: Din
Hustrun snozar två gånger men inser sedan att gympass är bokat senare på fm.

De två personerna, mannen och hustrun beger sig in till stadens citykärna medelst sk träningskläder.
Ett pass är bokat. Ett sk funktionell träning där kroppens alla muskler gås igenom. Jättejobbigt och krävande men ur hälsosynpunkt, tänj, balans mm säkert jättebra.

30 min funktionell träning
30 min blandat på gymet

Makarna promenerar en stund "på stan" ( läs runt i den lilla stadens citykärna). Efter en stund beger man sig till café Hellmans för att inta en lunch ( se bild ovan).

Väl hemkomna beger sig mannen hem till en god vän i egenskap av teknisk nördkompetens för att bistå vid en roter och ett bredband samt div lappisar som inte gillar varandra.

Herta beger sig ut med resterande person i det sammanlagda sällskapet avseende en stunds sk powerwalk. I rask takt blandat med något lugnare( beroende på var vi var) gick vi en timmas runda runt med bla som mål för att se om de boende i ett av stadens senare byggda lite mer flådiga villaområden för att se om människorna där tagit ner sina julsaker ännu?
De flesta har det.

Har Du tagit bort Dina julsaker ännu?

Herta har nyss blivit klar...med allt inkl juldukar som får ligga tills de nygamla är strukna och färdiga för att komma tillbaka till sina resp platser. Och gardinerna förståss. Herta har bestämt sig för en sak:

Röd är en färg. Det är en härlig långavinterngardinfärg.

Kommentarer
Postat av: anne

En helt perfekt lördag måste jag säga!Och i stora slängar påminnande om vår:Slapp morgon (nåja...)Tur ner på staden, avsläppning av ett stycke äldre son på Slakthuset, dotter har födelsedagspresent att ordna medIca OppebyLunch på osedvanligt god tonfiskssalladsfyllda mackorHårfärgning och sminkning av ett stycke yngre sonMake transporterar son till Vagnhärad efter att ha släppt av mig och dotter på gymet (här var klockan ca 16.30 och det var massor med folk som tog plats på gymmet minsann!)Upphämtning på gym och SlakthusTillverkning av fisksoppa från Skillinge medan resten ser på fotbollOch snart ska vi (läs: sannolikt maken) tillbaka till Vagnhärad för hämtning.En helt OK dag! :)

2011-01-15 @ 20:54:31
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Mia

Motion fick du igår... och en härlig lunch, i alla fall vad jag kan se med blotta ögat.Julsakerna, de är halvvägs bort. De sista åker bort idag, alldeles strax...

2011-01-16 @ 10:19:58
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: josephine- hjälper dig med din design!

kikar in på din blogg hoppas du kikar in på min!

2011-01-16 @ 10:39:16
URL: http://twinblogg.blogg.se/
Postat av: Suss

Lördag fm tränar jag bara liggmusklerna och lite senare hjärnan vid Melodikrysset. Det är nog ansträngning så här års! Ibland följer jag med kärestan ut och går, men då ska det vara halkfritt!

2011-01-17 @ 16:18:15
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0