En riktigt bussig svärmor skall man ha, svärmor skall man ha.....-Vem sitter där med Din morsa när pratar om nån läkare? Hur många uskados kostar det?

Ur solsidan idag. I ett  samtal om hushållsnära tjänster.. Ja för min del var det då jag skaffade först förlängninssladd till telefonen och sen bärbar telefon. Det var tidigt 90-tal och det var många turer runt urinvägsinfektionena  som det behövdes prata om och någon som lyssnade på.

Men hon var bra min svärmor i alla fall, trota urinvägsinfektionerna. Hon var ju farmor också och det var hon också bra på.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jag gillar Solsidan och såg också det här programmet. På nåt sätt lyckas de spegla våra vardagliga tokigheter på ett kul sätt!´ Och vi skrattar hjärtligt!

2011-01-23 @ 22:35:15
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Krönikören

Men visst var det för roligt!? Haha!Sv: Den kollegan var inte så värst proffsig... snarare var det till att utnyttjasituationen.

2011-01-23 @ 23:28:25
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: anne

Solsidan är ju bara så underbar! Det är litet nyupptäckt över det för mig, jag såg avsnitt här och där tidigare men nu är det ett måste.Jag körde trippelpass ikväll och det var kul, framför allt afron var sååååååååååååååååååååå rolig!!!!

2011-01-24 @ 20:16:06
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0