Kupan i vår stad

Ett av mina ärenden inne i den lilla stadens stadskärna idag var att besöka "Kupan" för att se om jag där kunde finna några nya mer eller mindre litterära verk. Jag brukar ju oftast handla på Öppen hand där de har en stor bokavdelning med många böcker och dessutom många nya böcker av typ romaner och deckare.
Nåväl Kupan hade väl inte riktigt lika mycket böcker, långt ifrån och inte lika nya heller. 10 gamla var väl de flesta av böckerna eller äldre. Kände igen många titlar från 70-talet. Böcker som jag gillade då men inte vill läsa om idag. Böckerna kostade 5:- för pocket och 10:- för inbunden bok.
Jag hittade bara två böcker. Nämnas skall att jag letade efter lättlästa böcker i sommartid av typ roman & deckare.
Inte vet jag, oläst av mej men lite lättläst kanske för 15 spänn.
I en av hyllorna hittade jag James Micheners " Frihetens sjö" i två delar. Böckerna beskriver uppbyggnaden av det som idag är Sydafrika. Jag har läst dem för ganska länge sedan och jag minns dem som vid den tiden väldligt spännande och bra böcker. En bra beskrivning tyckte jag då.

Kommentarer
Postat av: skogsnuvan

Det är billigt och bra att köpa böcker på loppisar och sånt.

Det var så roligt att du gav dig tid att titta en till mig en liten stund. Hoppas att vi kan träffas lite längre stund nästa gång du kommer upp, Kram

2011-07-30 @ 00:39:37
URL: http://skogsnuvanbloggagratis.se
Postat av: Anonym

Anita: Då jag läser så mycket i perioder så blir det ofta loppis. Sen brukar jag dela ut böcker vidare också. Kul då att skriva några rader om var man tyckte alternativt vem man är och när man läste boken, små minnen vidare liksom.

2011-07-30 @ 19:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0