Områdets goaste katt.

Herta ger sig ikväll ut på en PW. Ganska omgående möter hon en helt oemotståndelig kisse av randig natur.
Den helt oemotståndelige kissen snor sig runt flera varv och spinner högt och ljudligt. Vad skall Herta göra? Hon måste ta en paus, stanna upp och samtala med den lille. Visserligen är detta ingen medmänniska men väl en helt underbar liten varelse.
När vi stått där och pratat en stund. Herta och katten så ser Herta en person som kommer gående. Hon släpper snabbt kissen och kvinnan som kommer gående visar sig sedemera vara en trevlig person, släkt till släkten och jag får höra hela historien om denna lilla kisse, hur han kom som hittekatt och nu hade haft ett bra liv hos familjen. Kvinnan ifråga var också ute och tog en PW och var på väg hem. Vi följdes åt och jag fick då träffa familjend hundvalp vilket också var en go lite hund, fast inte så liten. Vi sa hej och jag fortsatte, denna gången lätt joggandes. Trots ont i ryggen gick det hyffsat och lite längre upp i området dök ytterligare en kissen upp, denna gången i andra kulörer men med tre vita tassar och en brun.
Herta har fått sitt lystmäte tillgodosett ikväll var det gäller katter.

Kommentarer
Postat av: sara

Ja du Herta önskar jag kunde se på katter som du!

Jag är rädd för dem helt enkelt och vill inte vara med är min kassa verklighet till katter.

Min gammelmormor hade katt och den anföll vickande tår hela tiden...som 7 åring hur enkelt är det attt hålla tår still då lixom?Hundvalpar faller jag för de är underbara men Yas är benhård...inga hundar hos oss!

Hahha jag längar till 4 barn börjar tjata...ska bli skoj och ser hur han klarar detSov gott nu Sara

2011-07-12 @ 00:26:08
URL: http://varstorafamilj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0