Morgonprommis med mannen...

Idag blev det äntligen en efterlängtad prommis men mannen en dryg timma. Ser Ni vad detta är som syns på denna bild förresten?
Nej nu kom visst regnet.
Precis lagom som vi passerade här så kom regnet...en jätteskur. Turligt nog hittade vi ett ställe där vi kunde ta skydd för regnet.
Hej vad mörkret kommer snabbt tillsammans med regnet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag gissar helt fel men jag längtar efter att åka pulka så jag gissar pulkabacke :-)Sv: jag hörde samtalet han förde med sin syster Halima på amarinj och var dum och kolla själv fast yas sa nej.

I vanliga fall när vi inte väntar barn är yas som vanligt lugnet själv och nej han ser inga andra kvinnor varken när jag är med eller inte med.

Så det finns ingen substans egentligen i att jag inte skulle kunna lita på han varken nu eller sen.

Jag är rätt lugn själv men vill göra saker hela tiden och tänker klart när inga gravidhormoner härjar, skulle jag inte vart gravid är jag säker på att jag garvat åt kommentarerna kring yas istället.

Det är jobbigt att hormonerna skenar och positivt jag längtar till du skrivit klart reseberättelserna :-)Ska fila på mina känslor just nu lite och duscha för jag har blivit lovad att få hålla min lilla älskling om 1 tim om inget dramatiskt med hennes hälsa skerMed kärlek Sara

2011-06-26 @ 16:19:26
URL: http://varstorafamilj.blogspot.com
Postat av: Inga Magnusson

Nej jag kan inte se vad det är. Kanske slalombacke men ändå inte.

2011-06-26 @ 17:17:38
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alltså jag förstår om människor som bott utomlands i många år inte känner igen en slalom/pulkabacke...men Du Inga som bor uppåt i vårt land??? Jag kan nu berätta att bilden föreställer inloppet in i Nyköping och de övre delarna av en segelbåt.

2011-06-26 @ 19:16:56
Postat av: Stattinskan

Har man så där fina omgivningar att ta en morgonprommis i måste man ju längta varje kväll att det ska bli morgon :-D

2011-06-26 @ 20:25:51
URL: http://stattinskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0