Spännande nätter eller ...inte?

Nu står det helt klart för mej. Jag har alltså inte förstått vad det är jag har saknat i alla år.
Jag har alltså saknat denna möbel att ha utomhus. Vad är det för någonting kan man ju fråga sig?
Jo det är en Lyx Poly Rotting Lounge Säng i brunt 2 personer. Ser Ni inte det? Här kommer den som svaret på våra önskningar. På den eller om det nu är i den kan vi ha det riktigt skönt eller vad nu säljaren tycker. Å jag som har det så bra i min gamla vanliga säng. Att jag inte förstått vad jag saknat.
Härliga sommardagar skall vi ligga här och koppla av. Eller kanske härliga sommarnätter. Det kommer att bli nätter tillsammans med mygg och knott, flugor och annat olidligt. Mannen kommer att gå in efter en kort stund och jag får ligga där och försöka sova själv? Hur kul är det om man nu slipper?
Setet består av en lounge säng för 2 personer med kuddar. Kuddar ingår alltså. Det var ju praktiskt. Hoppas det är en kudde modell one size fits all. Dylika säng är vattentät men skall dock besprutas en gång per år. Men så praktiskt då med lite besprutning.
Tänk vilken säng för långa varma sommarnätter? Skitprat! 2500 spänn får man börja buda på, på Traderian för denna. Bjuder folk på sådant här? Tur att den går att fälla ihop enligt bild ovan och slänga in i garagjuder follk et om man nu tröttnar, blir mygg & knottbiten eller nåt annat obehagligt. Möjligtvis lämplig för områdets katter som inte har något hem att komma hem till, under förutsättning att den är rejält utrustad även nattetid med sköna kuddar och täcken till katterna.
Vilka tror Ni sover utomhus på detta sätt? Att tälta kan kanske vara ett alternativ. Då kan man slippa ha huvudet ovanför täcket, förlåt jag menar sovsäcken för man kanske kan slippa åtminstone alla mygg & knott.
Tjolahejsan!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag vill ha! Att ligga och läsa i sköna sommardagar! Fast det hade räckt med enkelvariant för gubben skulle jag aldrig få med mig där. Jag får nog gå in och buda. Var det Tradera?

2011-06-05 @ 07:51:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Pantertanten

Sova under bar himmel? Nej, tack! Skulle vara om det följde med ett tält att sätta upp över sängen då.

2011-06-06 @ 11:01:16
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Jess

Den där ser ju härlig ut!

2011-06-06 @ 15:56:19
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Selma

Räcker det inte att ligga och jäsa på dagtid?

2011-06-07 @ 09:15:51
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga M

Jag var inne och kollade men budgivningen var över. Nu har jag i alla fall köpt en annan variant av solsäng, en som är blogg- och läsvänlig. Den kommer snart på bloggen! ;-)

2011-06-08 @ 05:41:29
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ok Inga. Vi väntar på att höra ifrån Dej på bloggen med mera info om det val Du gjort.

2011-06-08 @ 15:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0