Jippi dubbla danspass på gymet!

Idag var det dubbla danspass på gymet. Självklart var vi där. Ny instruktör och en gammal som hade lite koll och stöttade upp. Aerobicsalen har speglar men dessa hinner man aldrig kolla i. Herta har fullständidgt fullt upp med att kolla in sig själv, att hon gör någotlunda rätt utifrån hur passet är kkordinerat.
Herta har också fullt upp med att inte krocka med en person vilken hon sk dansade in i vid ett antal tillfällen vid det förra danspasset som hon bevistade.
Som bloggläsare informeras Du nu om att Herta inte dansade in i någon person alls under dagens danspass.
Sen var det Zumba. Herta kan överhuvudtaget inte beskriva detta pass. Hon bara förskte följa med i det som var kordinerat. Något mer kan hon inte förtälja om detta pass. Nehej det kan hon inte.
Kuriosainfo: Anne med E på slutet var också där.
Vad vi gjorde sen? Gick på haket förståss och planerade framtiden.

Kommentarer
Postat av: Anne med E

Hon hade kunnat ha ett högre tempo tycker jag allt! Dessutom om det går fortare så kan man ta snabba skutt som inte alltid matchar den givna koreografin.. Tur att J fick upp pulsen de sista minutrarna! :)Jomen! Framtiden, ja!

2011-03-05 @ 20:52:08
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med om att det var lite lite sakta. Det brukar alltid bli en hel låt på slutet men det hanns inte med idag.Håller med, bra att vi fick valuta för avgiften tack vara J.

2011-03-05 @ 21:37:07
Postat av: Suss

Det verkar jätteroligt med dansen, jag har en arbetskamrat som är helt såld. Hon "dansar" hela dagarna. Framtidsplanering verkar spännande!!!

Svar: Andra gången i mitt liv jag gjorde piroger, det är lätt, men tar lite tid!

2011-03-05 @ 23:05:28
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Selma

Det gjorde ni rätt i.

2011-03-06 @ 07:27:48
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0