Maten på Hasseludden

Herta hade nu fått detta dygn på Hasseludden i 50-årspresent och detta skulle nu utnyttjas. Hon hade bokat ett dygn på Hasseludden och då ingick, thé och fruktbuffé på em första dagen och även på fm dag två, en fyrarätters middag samt frukostbuffé dag två,
Här en av de förrätter som jag valde.Andra förrättenEn liten soppa.Sen kom varmrätten.På lite närmare håll.En helt ljuvlig efterrätt. Be mig bara inte tala om vad den innehåller.Nästa morgon var det dags för frukosten.Jag kom som sagt tidigare tidigt ner till frukosten varför jag kunde plåta en massa bilder på vad som erbjöds.

Restaurang Tokyo där både middag som frukost åts.Jag vill nu belysa att dessa också följde med frukosten. Herta valde dock bort detta vilket hon nu behöver uppmärksamma alla läsare på...fast hon nu som kanske någon vet är alldeles tokig i artiklarna vid det vänstra fatet.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Ser otroligt vackert ut, det är viktigt med mat. Och antagligen grymt gott också. Jag som är en sliskmaja kollar ju extra på den där desserten. Någon glass är det förstås.

2011-03-17 @ 05:30:52
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Inget exotiskt med frukosten!Å andra sidan..Japansk hotellfrukost liknar inte vad vi kallar frukost...Jag vet inte hur många män jag såg hinka öl på morgonkröken ihop med glasnudlar och ris och sjögräs.

2011-03-17 @ 20:11:47
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag vill också.......!

2011-03-18 @ 21:43:20
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Mia

mmmm säger jag en gång till.

2011-03-19 @ 11:24:11
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Moa

Det enda jag var lite besviken på där var maten, fast det verkar ju som att den blivit bättre!

Men oj, de där sista godsakerna fanns inte på frukosten när vi var där! (Då hade de inte haft så många kvar efter att vi ätit, höhö)

2011-03-19 @ 19:51:18
URL: http://nyfikengul.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0