Power to the people

Vilken dag och vilket kalasväder! En plusgran eller det kanske var mer men det var i varje fall perfekt väder idag. Herta har idag varit ute och powervalkat i tjänsten vid ett par tillfällen inklusive ett tillfälle under lunchen. Skönt med sådan tid. Speciellt inför den em som komma skulle.
Under eftermiddagen genomförde Herta sin andra telefonkonferens. Hon är mycket nöjd att ha fått till detta kan jag berätta. Man kan inte ringa upp sig och koppla upp sig innan utsatt tid och definitivt inte en minut innan men sen på utsatt klockslag, då dyker alla in på linjen. En kul och effektiv grej som alternativ till våra möten runt om i Sverige och kanske främst i Stockholm för att det skall bli så billigt och enkelt som möjligt. Där lånar vi också lokal av annan verksamhet vilket inte kostar vår organisation någonting.
Vi planerar nu vår konferens efter sommaren.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Gubben i huset sitter inte så sällan i telefonkonferens och är nöjd med det. Om man har en bra ledare och alla inrättar sig så funkar det tydligen bra. Praktiskt när folk bor långt isär och det sparar massor av tid och pengar förstås.

2011-03-26 @ 01:03:36
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag har testat detta för några år sedan. Ja, det fungerar bra om alla gör som Inga säger, i annat fall kan det vara svårt att hänga med...

2011-03-26 @ 21:06:40
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0