Skivlagret har stängt!

Dagens powerwalk gick "ner på stan", 45 minuter hemifrån och sen efter utträttade ärenden, hem igen, återigen 45 minuter.
Solen lyste mot oss från sin bästa sida, vitsipporna blommade utmed en vägg till ett flerfamiljshus (varför tog jag inget kort?) och människor vi mötte log lite lagom sådär som man gör när solen skiner.
En lite tråkig sak, om man nu får prata om enklare jordiska saker en dag som denna då vi samtidigt har denna tragedi i Japan men i alla fall, denna lilla trista historia kanske man kan säga dvs att Skivlagret har slagit igen. Ja inte killen i butiken hemma i Nyköping utan Skivlagret centralt. Detta innebär i alla fall att vår butik måste slå ingen.
  • Herta gillar inte detta.
  • Herta är en person som gärna köper CD skivor.
  • Herta hinner inte plocka med Spotify även om hon gillar tekniken bakom.
  • Herta vill handla i en affär där hon kan se och hålla i skivan. Hon vill ha skivor hemma, hålla i dem, läsa på konvolutet osv. Det är lätt om man har mycket om sig, att hålla ordning på var musiken finns om den finns i skivform.
  • Herta har köpt ett antal cd-skivor på Skivlagret sen butiken öppnade.
Nu är det slut med det.
Som vanligt stoppar vi i oss något när vi kommer ner till stan mitt i lunchtid och dessutom inte har bilen med oss. Chili Num Num på Västra Kvarngatan är ett ställe där man kan äta gott och relativt billigt. Ingen kanonrestaurang men man är mätt och belåten när man går därifrån, om man tar något hyffsat. 79:- per person kostade kalaset och då pratar vi helgpris.
Herta valde denna Num Num mix här ovan med fläskkött, kyckling och blandade grönsaker. Det smakade jättegott och Herta var mycket nöjd.
Mannen snöar ofta in på friterade räkor. Han var inte lika nöjd med sundheten i rätten. Kanske kan det bero på den egna viljan och det egna valet av lunchrätt. Mätt blev han i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Åhh vad hurtigt och maten ser jue så god ut. =) älskar kina mat. =) vem vill du ska vinna? =)

2011-03-12 @ 14:56:25
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: anne

Chili Nam Nam har helt OK mat, generösa portioner utan tvekan.Sv. Vi plankade på tårna, men K menade att jag inte var rak i rygg och rumpa... ;)

2011-03-12 @ 21:13:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Britt

Nu kan man bara köpa skivor på Statoil. Det är synd tycker jag. Vad vet de om musik? Tacka vet jag en skivaffär där de som jobbar kan och älskar musik.

Postat av: Mia

Du bjuder ofta på så fina matbilder. Din portion ser jättegod ut och jag blir hungrig. Funderar på om jag ska äta upp mina middagsrester idag...

2011-03-12 @ 22:42:11
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Det är förstås synd att skivbutikerna försvinner den ena efter den andra. Men samtidigt är Spotify himla bekvämt, vi använder mest det numera. Det är ju också väldigt enkelt att beställa på exempelvis cd- online när man vill ha en skiva.2011-03-13 @ 07:47:00
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inga: Skall försöka ändra mig då.

2011-03-13 @ 10:42:44
Postat av: Selma

Största skivaffären här i stan är Statoil, hur hemskt är inte det?

2011-03-13 @ 19:24:05
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0