Vårkänslor

innebar för Hertas del tidig morgon mot gymet....
Kände mig lite irriterad på mig själv varför jag bokat gymtid idag på morgonen. Väl på väg och väl inkommen på gymet kändes det kul. Går upp en sväng på löparbandet tänkte jag. En annan tjej hade startat två minuter innan mej ( såg jag på hennes tidräkning) Tänkte jag kör en stund. Människan bredvig powerwalkade i en väldans fart och Herta tänkte att hon kan ju hon också varpå farten trissades upp. Kändes bra i alla fall men kändes gjorde det och sen efter denna halftimma var det dags för en halvtimma inklusive allt med powerwalk. Blev kanonvarm och rejält igång med den tidigare uppvärmningen.
Sen var det dags för frukost på gymet.  Kom att sitta och språka med en tjej med ett visst språkintresse och vårt samtal kom att handla  om sche-ljud kontra hur bokstaven h låter i ord och meningar om man inte har svenskan som ursprungsspråk.  Blev en kul discus och vi skulle prata vidare.
Därefter: Arbete.

Kommentarer
Postat av: anne

Det var väl en bra start på en dag! :)

2011-03-23 @ 20:52:51
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne med e

Sv. Bönornas Delikatesser! :)

2011-03-23 @ 21:19:43
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Människor som har förmågan att komma upp tidigare på morgnarna än arbetet kräver har min stora beundran. Jag inser att det är nyttigt och sunt. Men jag lyckas inte ´övertala meg själv.

2011-03-24 @ 21:04:33
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Stattinskan

Jag gör bäst ifrån mig på gymmet, riktigt tidigt på morgonen - men så är jag en sån där irriterande morgonpigg jäkel också ;-D

2011-03-25 @ 07:40:25
URL: http://stattinskan.blogspot.com
Postat av: Britt

Jag är aldrig så pigg på morgonen att jag hittar till gymmet innan jobbet. Däremot på kvällen går det bra.Annars lät det som en bra morgon med gym, frukost och trevligt sällskap.

2011-03-28 @ 18:11:53
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0