Vilka funktionärer!

Sonen kom tillbaka till staden på slätten 04.30 efter många timmar i bussen som tydligen hade stannat för att inta hamburgare någonstans på vägen. Tänk att sitta och sova och sedan hastigt vakna till, stiga ur bussen och äta hamburgare mitt i natten.
Allt hade fungerat mycket bra, med överdragskläder och service innan och efter loppet. Massor av funktionärer fanns det överallt. Vi har ju sett på TV hur de tagit bilder och filmat allt och alla. Givetvis har vi sett de våra på TV.
Han sa något om att han inte kommer att vara sugen på blåbärssopa på ett tag också. Fast det behöver man väl inte äta hela året.
Det hade varit kul. Rejäl muskelvärk förståss men det kan väl vara ok en dag som denna.
Några av de andra som åkte i samma sällskap kom lite senare, ett antal timmar senare. Dessa personer fick en pannlampa så de kunde ta sig de den sista sträckan in till Mora.
Det var väl bra!

Kommentarer
Postat av: ♥ Carina ♥

Jag skrev om vasaloppet i söndags på min blogg. Hur jag beundrar alla tappra människor som åker detta lopp! Helt fantastiskt vilken prestation!

Kram

2011-03-08 @ 09:09:06
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Mia

Alla som kom i mål kan känna sig stolta... Jag har aldrig ens kommit på tanken att försöka, och kommer heller aldrig att få en sådan tanke.

2011-03-12 @ 11:12:23
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0