Mörk choklad

Kollade som hastigast in utbudet av chokladkartonger av märket Aladdin när jag var och handlade senast.
I år har man skyltat rejält med Aladdins mörka kartong, i brunt. Jag vet inte alls. Hoppas chokladen smakar bättre än kartongen ser ut.

Kommentarer
Postat av: Selma

Det är ju knappt så man törs säga det men jag är nog en mjölkchokladmänniska.

2011-11-01 @ 12:46:36
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: heanku

Ok, chokladsaken ser inte aptitlig ut! En annan färg hade jag velat ha. Fast chokladen blir ju inte godare för det, enligt mig. Och jag kämpar på med mina 9 g choklad om dagen, mot stroke. Fast det är inte gott!

heanku

2011-11-01 @ 19:07:48
URL: http://www.heanku1.blogspot.com
Postat av: Suss

MÖRK ALLADIN???? Tänk om fransk nougat har kommit tillbaka? Hur många körsbär i likör finns det tro? Har du testat, nu darrar jag nästan av begär och så har jag redan borstat tänderna..... Å andra sidan är nog all chokladförsäljning stängd så här dags!

2011-11-01 @ 23:49:13
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Ser gott ut tycker jag som älskar choklad! Hoppas all choklad är mörk i den här nu

2011-11-02 @ 07:19:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

så gott!!

2011-11-02 @ 08:54:01
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Nja ärligt talat gillar jag inte mörk choklad fast det är så väldigt i ropet nu.

2011-11-02 @ 09:47:50
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: Player X

Jag tycker den mörka kartongen var/är helt okej. Men den gula och röda är way mycket godare imo =)

2011-11-02 @ 21:34:40
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Nej den var inte god! Tyvärr! Och ingen körsbär i likör!



Ha en trevlig helg!

2011-11-04 @ 23:52:17
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Herta

Bra Inga att Du testat. Då behöver inte vi andra fundera vidare.

2011-11-05 @ 10:56:24
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0