Överfulla Garage och Förråd!

Garaget och för all del specifika förråd är intressanta platser i  ett hem. Hur har Ni det där? Är det enkelt att hitta det man behöver? Finns det synliga arbetsytor? Kan man röra sig? Änvänds det till möbelförråd i avvaktan på "att jag kanske behöver soffan om ett par år" osv?
Vi har ett garage där det av olika skäl inte finns plats för någon bil. Rummet används för förvaring, lite hur som hellst. Golvytan är minimal. Här finns saker "för många viktiga ändamål som kan vara bra att ha vid en specifik situation".
Kan nämna att Herta kört till återvinningen två dagar i rad. Mannen har dessutom kört ett pass avseende trädavfall. Herta har samlat ihop ytterligare återvinning som lär bli en bil nästa fredag efter jobbet. Nu pratar jag inte gamla saker utan SKRÄP. I garaget idag hittade jag ett par intressanta kassar där i varje fall den ena inte varit uppplockad sedan vi flyttade sist vilket var många år sedan.Sen har vi minst en klädkasse till insamling och ett par kassar med loppisprylar vi förmodligen inte kommer att använda. Var kommer allt ifrån?
Hur gör Ni?
Har Ni också en massa saker som förhindrar framkomligheten hemma?

Kommentarer
Postat av: britten

Inte så mycket här, men uppe på gården är garaget som är den tidigare ladugården så full men saker så jag suckar bara när jag tänker på det.

2011-10-16 @ 16:42:20
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Selma

Slänger och slänger. Lämnar och lämnar men det funkar inte så jag funderar på att sluta med det.

2011-10-16 @ 17:16:00
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Anonym

Britten: Svårt att rensa om man har en bit att åka.

Selma: Men vad är alternativet?

2011-10-16 @ 17:17:44
Postat av: heanku

Här finns det skräp, gubben har himla svårt att sklijas från saker och ting, även om det är trasigt och så. Jag har inte mycket gammalt, typ en banankartong med minnessaker genom åren. Jag har inga problem med att åka till returpunkten och hiva saker i containrarna. Användbara saker får kyrkan till sin loppisförsäljning eller så syskonbarnen. Men tänk om jag kunde få in lite slängvett i gubben...

heanku

2011-10-16 @ 17:28:10
URL: http://www.heanku1.blogspot.com
Postat av: Märta

Moahaha, med uthus och skullar på över 300 m2 borde utrymme finnas. Men det gör det inte. Fullproppat! Iofs härbärgerar vi saker åt andra men får nog ta på oss skulden för en hel del själv. :)

2011-10-16 @ 17:59:16
URL: http://honungochcitron.blogspot.com
Postat av: Zarah

Jag har alltid prylar som kunde kastas bort trots att jag gör besök då och då på tippen och Erikshjälpen! Svårt att ta mig tid att sortera. När jag sorterar så ångrar jag mig i sista stund och behåller sådant som borde åkt iväg.

2011-10-17 @ 22:10:01
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Det är grymt mycket prylar här, jag är en hopplös samlare och gubben vill inte jobba med utrensning. Så vi har en hel källare under oss som är full med gamla prylar och skräp. Vi tänker ibland att vi måste. Jag får beundra Dig som kommit till skott.

2011-10-17 @ 23:36:09
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inga: Vet inte om vi kommit till skott...men vi försöker.

2011-10-18 @ 07:46:57
Postat av: Vandrar

Efter att ha trott att jag skulle flytta och därför kört lass efter lass med allt från skräp till "skulle kunna vara bra att ha" saker (ja även en och annan sak som nog skulle ha varit kvar) är det så antarktiskt att bo här så jag fattar inte att jag/vi inte gjort detta förut??????

Mitt löfte till mig själv är nu att för varje nu sak som jag tar hem ska en gammal sak bort... Vi får väl se hur det går?

2011-10-19 @ 06:21:26
URL: http://vandrar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0