Tecken på tant eller rädd om benen?

Stödstrumpor från Pahne
(Bilden lånad från Gunillas fotvård.se)
Jag trodde att vi köpte stödstrumpor i glada färger för att vi flyger mer och vill vara rädda om oss dvs inte få några proppar. Vi vill inte köpa beige eller svarta strumpor utan i lite mer glada färger. Detta stämmer dock inte om man skall tro ett inlägg från Seglora smedja. I dag gäller Tanten. Att det våras för tanten ser Segloras sk spanare Annika Sjöqvist Platzer i att vi bl a köper många fler stödstrumpor. "Det tycks våras för tanten denna höst. Ett tecken: stödstrumpor, som hittills haft skyhög tantfaktor, har blivit trendigt. Tidigare ofta diskret svarta eller bruna tillverkas de nu i grälla färger och vilda mönster".
Tänk jag trodde att vi köpte stödstrumpor för att de av oss som jobbar i vården behöver detta då man står mycket eller som jag själv tänker, att flyga kräver försiktighet och visst är det roligare att vara försiktig i glada färger än i beige och svart. Inga proppar eller annat vill vi ha och därför gör vi vad vi kan färgglatt alltmer.

Kommentarer
Postat av: Jess

Roligt att både vara snygg och praktisk!

2011-09-06 @ 18:20:55
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Britt

Nu kan jag också tänka mig att bära stödstrumpa! En rödstrumpa ;)

2011-09-06 @ 21:21:06
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Lotta

jag köper stödstrumpor för att jag inte vill få fler åderbråck, tyvärr finns det inte så roliga färger på stay-up. Däremot snygga som man inte behöver känna sig som en patient.

Jag köper på butik21 som är billigare än apoteket

2011-09-11 @ 22:03:59
URL: http://www.butik21.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0