Här vill vi inte ha några blodproppar, inte!

 
Nu måste jag fråga en sak. Är Herta den enda person som flyger med stödstrumpor. Jag har flugit inte så få gånger och sett många klä på sig vanligtvis tjusiga strumpor i beige eller marinblått.  Under denna resa såg jag inte en enda människa på flygplatsen varken innan vi hoppade in i planet eller efteråt med stödstrumpor. Det fanns ingen i flygplanet om vederbörande inte smög med det och hoppade både i och ut planet utan och tog på när man satt i stolen? Tror inte det var så.
 
Mannen gillade inte tanken helt även om han vid andra flygningar även nyttjat denna möjlighet.
 
Nu kommer min fråga till Dej. Använder du stödstrumpor vid flygturer? Kan väl nämna att paret ovan, som satt bra och rejält på, på Herta, är inköpta inom landstingets kioskförsäljning i vår lilla stad. det finns bättre sort på apotek men dessa har Herta slarvat bort.
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jag flyge ju aldrig, men brukar nogsamt inhandla stödstrumpor åt gubben när han måste upp i luften. Fast inte randiga snygga utan diskreta blå tråkiga.

Svar: Och sen gäller det att de skall tas på:) Jag tänker fortsätta med detta i alla fall.
Herta bloggar

2012-08-10 @ 00:20:37
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: anne

Oftast flyger jag så korta sträckor att jag hoppar stödstrumporna, men flygningar över tre timmar åker de på allt.

Svar: Kan förstå det. Vi brukar åka längre, än tre timmar som det blev nu. Känns bra i alla fall att göra lite vad man kan.
Herta bloggar

2012-08-10 @ 18:30:40
URL: http://annnne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0