Kanske blir vi husfolk, igen`

Vi har ju funderat till och från genom de sista åren. Skall vi ha hund. En halvliten sak som kan hänga med ut och röra på oss, dela vår vardag hemma, stöka ner, dra in fästingar och annat som kan dyka upp. Vi tror vi lever ett sådant liv så att vi fixar detta. Inte så många utlandsresor långt bort så vovven inte kan följa med. Skulle det hända så finns folk som kan ta honom osv. Nu har vi kollat på en liten sak. Eller kollat och kollat vi håller på att få kontakt med varandra. Vart skall detta bära månne?

Kommentarer
Postat av: anne

Spännande!!!

Svar: Ja visst är det. Vi har haft kontakt ang en hund. En familj kommer och tittar på honom i veckan. De hann ringa före oss. Vi var dock väldigt intressanta sa ägaren. Hunden är liksom inte valp.
Herta bloggar

2012-08-26 @ 19:10:36
URL: http://annnne.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Oj då, det är hundfunderingar både här och där ser jag! Ett hundliv går inte av för hackor. Det innebär ganska exakt det där som Herta beskriver, inklusive fästingarna som kommer med in krypande i pälsen men som inte fastnar när jyckarna har fästinghalsband. Det rekommenderas!

Svar: Vi får se hur saker och ting utvecklar sig.
Herta bloggar

2012-08-28 @ 07:22:49
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Aha, första steget är taget. Då misstänker jag att det inte är så långt till beslutet är taget att vovvens hem är hos er... :-)

Svar: Vi får se hur det går . Beror väl på hur andra väljer.
Herta bloggar

2012-08-28 @ 14:17:09
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0