Lördag, shoppingförsök och Ola som Jesus.

Herta hade ett antal behov som behövde hanteras när hon nu kom till hufvudstaden. Saker som är utslitna, asiga och inte funkar ihop med övrigt. Stockholm här kommer jag.
Nu skall nödvändigt shoppas hem. KUS låg nära hotellet, upptäckte Herta. Dit gick vi ( mannen följde med).
Hittade inget nödvndigt där just.
Vi kom som sagt upp till stan ganska sent så det blev lunchdags ganska snart. Frågan var, skulle vi orka ta oss vidare efter KUS innan lunchen? Vi kom fram till ett svar, Nej det skulle vi inte. Alltså blev det nödvändigt med lite mat på Borgmästaren, liten krog utmed Nygatan.
Det funkar ofta med att äta en planka så där till lunch. Igår gick vi massor också så här behövs det både protein och kolhydrater.
Efter god mat och ett glas rött ( mitt på dagen - hua vad har hänt) var vi redo för ett besök i butiken nästgårds, fru Gudrun Sjödén? Ja fru och fru heter hon inte till butiks men men. är fanns det en hel del. Herta köpte dock endast och det har nog sin förklaring, en klädtrasa på detta ställe. Eller trasa och trasa kanske man inte säger om Gudruns plagg.
Sedan ett fasligt promenerande men ack så mysigt och skönt.
Denna mannen o orange fanns också med i gatubilden.
Andra var klädda till fest.
Designtorget hinner vi alltid med. Därefter var vi så trötta efter allt travandet Vi längtade efter sköna sängen på hotellrummet, innan det var dags att ge sig ut igen.
Efter vila och vederkvickelse på rummet gav vi oss iväg igen. Hittade denna pub, gjorde ett sticktest bara då vi saknade tid att gå i oss något innan kvällen och vår föreställning skulle börja. De kunde fixa lite mat fort till oss så vi bestämde att det här det tar vil..
Deras sk matsal ( deras begreppsforumlering) fanns i källaren. Inte så många hade kommit även om det var mycket bokat. Som tur är hann vi in innan ett sällskap på 20 pers skulle dyka upp.
Lugnt och mysigt och vi hörde vad vi sa när vi pratade med varandra.
Hamburgare med pommes. Burgaren var en riktig burgara med pommes, ingen köpegrej här inte. Gott var det, väldigt gott.
Vi kom skapligt i tid till föreställningen. Nu skall vi in. Det var som vanligt är fotoförbud under föreställningen men man fick fota vid handklappningen så här kommer lite bilder.
Maria Magdalena
Morgan Alling i mitten.
Ola Salo
Ola Salos arrangemang Jesus Christ Superstar var väl värd att se. Lite modernare, lite tuffare, en hel del nytt kanske tänkt utifrån nutidsmänniskan idag. Gå och se föresällningen i höst om Du får chansen.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Kan tänka mig att en "trasa" hos Gudrun kostar så pass mycket att det bara blir en.Mysig matsal i källare, man får vara glad att man slipper musik som skrålar och tar bort allt prat.SEr lite ut som Freden eller Fem små hus eller källaren Diana.Jag skulle gärna se Ola- Jesus. Jag har sett Jesus-musikalen ett par gånger förut och gillar musiken. Kan tänka mig att den här versionen är rockigare.2012-05-07 @ 17:45:08
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0