Reparationer och älgkött.

Så kom vi då fram till byn, ovanligt tidigt för att vara Herta och mannen. Först in till samhället och hämta halva gräsklipparen som varit på reparation sen vi var uppe senast. Därefter direkt till byn, packa ur bilen och så ringde vi till mannen med koppling till
Norrskog och älgköttet. Vi hämtade köttet, började laga gräsklipparen, började fixa med ( läs gå igenom, stycka osv) älgköttet. Mitt i allt detta gick det en propp. Det behöver väl inte proppar mitt i allt sådär. Vi eldar men fryser. Vi hittade säkringar och nu har vi ljus igen. Halva delen älg har styckats och Herta dricker th'e och samlar kraft till resten.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Tur att ni fick ström till slut! För värmens skull går det att elda men jag antar att ni behöver frysa in älgköttet (om ni inte tillämpar torkninge eller konservering som bevarandemetod!) Det påminner mig om att jag inom en snar framtid behöver frosta av mina frysbingar inför den kommande älgjakten.

Om jag förstått det rätt så jagar ni inte själva men får alltså kött ändå? Markägarkött eller köpt?

2012-09-22 @ 07:03:17
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: skogsnuvan

Välkommen till jämtland. Det är väl lite så här det är. Allt går liksom inte radrätt som det ska så här på landet men njut av att ni har älgkött och snart är nog frysboxen kall så ni kan frysa in.

Svar: Vi njuter. Helgen har varit bra.Kanonväder:) om man jämför med övriga landet och där vi kommer ifrån. Strålande sol igår, inte att förakta. Idag en fullt hyffsad dag.
Herta bloggar

2012-09-22 @ 17:41:30
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0