Nya la Cucina
Så åkte vi ner till stan. Lite sent blev det innan vi kom iväg. Telefonsamtal som skulle ringas och annat viktigt innan vi kom iväg.

Vi skulle som sagt käka på Hellmans. Hann konstatera att dagens lunch innebar linssoppa med rotgrönsaker....behöver ingen närmare beskrivning men jag har provat det och det smakar jättebra. Vad händer då vi kommer in på Hellmans café. Inte en sittplats går att uppbringa och en jättekö med människor som vi förmodade var där i ett snarlikt ärende. Bara traska vidare.

Mannen försökte "mat" dvs inte cafe och han lyckades. Vi kom in på La Cucina i hörnet på väster. Vi vet att restaurangen varit till salu men vi hade inte uppmärksammat att affären nu förmodligen var klar. Denna lunch blev ett nerköp. Det enda positiva var att man kunde få mera innehåll i sin sallad som numera även består av tomat och majs(!)

Vi käkade grekiska fetaostfyllda biffar med potatis enligt bilden ovan. Jag är inte på gnällhumör idag, dagen har varit bra men lång väntan, inte genomkokt potatis....jag vet inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0