Restaurang av klass


Det har varit många minusgrader nu i vinter och våra vänner småfåglarna ser ut som om de fryser och lider brist på vettiga och goda resturanger med gott rykte. Hemma hos oss har restaurangen också slagit igen sedan ett par år och det bör vara dags för nyöppning av densamma eller egentligen av en annan och ny.

Vi for således in till stan. Kollade först på Hellmans Duka men de saknade vad vi vile ha. Vi åkte vidare itll Coop Forum där utbudet var enormt.Visst skulle det vara roligt att ha ett designat fågelbord, detta ex kanske var lite dammigt men tänk bort det. Tänk vilka härliga släktfester alternativt konvent pippifåglarna kan ha här.
Nackdel enligt mannen: Stor risk för pandemi och smitta om de sitter på rad tillsammans. Ja jag vet inte men huset kanske ändå är lite väl designat för att passa in i vår utemiljö.Eller varför inte denna modell? Känslan av att alla fåglaer lever samman på en och samma glob kanske kommer över oss... Modellen finns också i en storlek större.

Inte heller denna modell passar in i vår utemiljö.

 

Lite andra modeller som vi också såg. De två längst ner till höger skulle kanske funka hemma hos oss men vi vet inte. Blir det alltför snöigt finns det inget som skyddar fågelfröerna och det är itne bra för kvalite`n på restaurangen. Vi la desigt och yttre åt sidan och valde fågelbordet längst
 upp till vänster i svart. Mannen villa ha modell större så det fick det bli.  Fågelborden å bilderna är bara ett axblock av allt vi kunde välja på. Behöver vi alla dessa val av fågelbord men det är ju en annan discus?
Kommentarer
Postat av: ullisar

jag tror aldrig jag sett så många fågelrestauranger på samma ställe förr! å snygga är dom ju flera stycken? personligen tycker jag den svarta ni valde hörde till dom snyggare du visat, men det beror kanske på att den hade passat bäst in vid vårt lilla tegelgula femtiotalshus?smaklig spis till alla fåglar! hoppas dom väl lät sig smaka :)

2009-12-27 @ 23:26:32
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0