Sushi





Vad kul det är när man inte bara är ute på mitt jobb...lite utanför staden utan man har ärenden/möten osv i stan eller på andra sidan om centrum eller nåt men så att man måste passera en mängd lunchställen. Detta möjliggör att äta uta någon gång ibland och det möjliggör också att köpa med sig något.

Jag har upptäckt Sushins betydelse i mitt liv. Det är gott, jag inbillar mej ganska sunt och det är lätt att ta med sig. Jag har hittat detta Sushiställe på Öster.



Östra kyrkkogatan är adressen. Stället ligger bredvis Bissarnas friidrotts loppis. Kan f.ö. berätta att innan jag gick in och handlade min lunch hoppade jag in på loppisen. Jag kom ut därifrån med ett rött fyrkantigt fat i porslin eller om det är keramik a 30:-. Jag gillar som jag sagt tidigare den röda färgen. Jag kanske lägger ut en bild senare.

Sushistället kan jag verkligen rekommendera. Det är fräscht och rent och personalen har både munskydd och handskar. Köper man en 8 bitars kostar den 65:- inkl soppa. Lagom för att bli behagligt mätt.


PS. Ikväll kan man inte kommentera någonting i någon annans blogg...jag har försökt med lite olika men nu ger jag upp. Jag kommer inte fram till platsen där jag skall skriva mitt mess...länken fungerar inte.

Kommentarer
Postat av: annebelle

Det får jag ta och testa! Bra pris låter det som, på Ringvägen är sushin dyr men god.

2009-03-12 @ 23:03:00
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ibland är det omöjligt med bloggen. Sushi har jag inte börjat äta än. Men kanske får börja träna på det så småningom. Den yngste sonens flickvän är ju av japansk ursprung och flyttar väl hit till Sverige snart. Då kan vi ses oftare.

2009-03-13 @ 06:21:54
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag har testat sushi ett par gånger och jag får nog öva mer innan jag köper det frivilligt. Bjud mig gärna och jag testar igen, men lägga pengar på det gör jag inte i nuläget. Tur att smaken är olika!

2009-03-13 @ 16:54:37
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Är det där sushistället där de säljer massa småsaker, japanska figurer och sånt? Vi åt lunch där i höstas, maken sushi och jag bento box och det var verkligen supergott! Och rent!

2009-03-14 @ 17:54:38
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Jenny

Roligt att du har upptäckt Kohiro Sushi Bar! En riktig pärla, tycker jag. Gott, fräscht, trevligt. Men bevandrad i sushivärlden är jag inte, kör samma varje gång...

Ska dock våga mig på att prova det andra sushihaket i staden.

2009-03-14 @ 22:37:14
URL: http://jennysrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0