Tillagning

 




Om jag nu har några kilo av denna i frysen, Hur skall jag då tilllaga den. Jag borde göra detta nu på söndag.

Finns det någon som vet något bra ang detta ämne?

Kommentarer
Postat av: Selma

Om dylika monster vet jag ingenting.

2009-09-19 @ 08:04:26
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga M

Noll koll här också! Tur att den ska vara mat och inte bordsdekoration!

2009-09-19 @ 08:30:33
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Monstertillagning? Keine anung!

2009-09-19 @ 16:42:55
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kollar runt lite på nätet. Funderar på att grilla den ute. Det skall ju bli fint väder imorgon.

2009-09-19 @ 20:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0