Ut i natten

Vi tog inte så mycket bilder i mörkret. Vi ville inte hålla på och fotografera i tid och otid. Du som inte har varit på Öland under skördefesten, Dej vill jag rekommendera att åka dit. Marscheller är tända utmed vägarna och man åker medelst en karta för att hitta i natten. Men skördefesten innehåller mycket annat än konst.God närproducerad mat, mycket lamm, rotfrukter och alla de grönsaker i massor, frukt mm. Människor visar upp Öland i sin bästa sida och människor möts.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Detta låter helt suveränt! Synd att det ska vara så svårt att vara ledig så här på hösten för att besöka såna evenemang. Men vänta bara tills jag blir pensionär, då ska jag åka land och rike runt!

2009-09-26 @ 10:36:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Då har Du något att se fram emot. Här finns massor för de många människorna.

2009-09-26 @ 15:18:01
Postat av: Britt

Lite långt för mig att ta mig ner till Öland på skördefest. Men jag ska tipsa kollegan om det. Hon har en dotter som pluggar till opiker i Kalmar. De kan kombinera en resa till dotter och skördefest nästa år.

Postat av: anne

Hmm...Ni tar er en hösttur till ön? Jag tror bestämt min bästis med gubbe skulle dit också.Sv. Jovisst heter det tunika igen, allt som är litet längre och hänger löst utan att klassas som klänning! :)

2009-09-26 @ 16:46:49
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: annebelle

Det låter jättemysigt. Jag har knappt varit på Öland över huvud taget, det blir lätt så när det är Gotland som drar hela tiden.

2009-09-26 @ 17:49:05
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Suss

Det verkar vara mycket för mig där på Öland så här års. Kanske det går att lura iväg särbon en helg nästa år....??

2009-09-26 @ 18:40:42
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är klart att Ni skall komma till Öland. Ingen färja behövs. Säg åt kollegan att Öland är perfekt om man bor i Kalmar. Kalmarär också¨en fin stad, verkar vara en jättehärlig studiestad. Och du Suss, jag tror NI skulle gilla Öland. Där finns mycket av det roliga och även det intressanta, kulturella samt det goda.

2009-09-26 @ 22:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0