Julmat hit och dit.
Julmat hemma hos Herta.
Stenslungad brysselkål. NYTT för i år.
Årets julskinka.
Sill och gravat
Kalvsylta och presssylta av kalkon. NYTT för i år från Rinkeby slakteri.
Minifrestelser
Morotskaka ( NYTT förra året)
Inte blir det någon riktig julmåltid utan svagdricka och julmust.
Kommentarer
Postat av: anne
Hur var bryselkålen? Vad betyder stenslungad?
Postat av: Selma
Julmust is a must ...
Postat av: Anonym
Ingen aning om vad stenslungad betyder. Jag gjorde enligt receptet dvs kokade brysselkålen och sen rörde ner matlagningsgrädde och senap. Och Selma visst måste man ha julmust.
Postat av: Mia
I år har jag druckit julmust, händer inte varje år... Gott var det.
Postat av: Inga Magnusson
Redan fått svar på den givna frågan: Hur stenslungar man brysselkål? Du har alltså inte ivrigt slängt den på en sten. ;-)
Trackback