Korvmoj

På lördag kommer ett event att gå av stapeln innehållande en massa saker. Som ny företeelse kommer kokkorv att serveras som alternativ till grillat. Jag har lagt en massa tid på att hitta en korvmoj som jag idag lånat från en av ortens idrottsföreningar och nu i kväll har vi letat kokplattan för att värma upp denna ( mojen på bilden är inte den moj som nu finns i min baklucka på bilen). Min älskade man har ikväll älskat i nöd dvs letat igenom vårt mer eller mindre intressanta garage och därutöver fastnad längst in i en garderob. När han sent omsider tog sig ut hade han kokplattan med sig.
Nu gäller det bara att hitta ett lämpligt bord till denna aktivitet.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Det är bra att ha en lite buljong också i vattnet som korven ligger i, annars riskerar man att smaken dras ut. Inte alls fel med kokt korv egentligen, men vi har vant oss vid att steka och grilla mest.

2011-09-11 @ 06:26:14
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Skönt att höra att maken kom loss till slut.

2011-09-11 @ 07:25:08
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: Anonym

Vet

2011-09-11 @ 10:19:27
Postat av: skogsnuvan

Kokt korv med bröd fick man köpa utanför bion förr i tiden. Minns att man lade i lagerblad och pepparkorn för att smaken skulle inte skulle bli utblekt eller vad man ska kalla det. Det var innan kertcupens tid. Bara senap och ett papper. Ibland hade korven spruckit och man kunde få den billigare. Så se upp så den inte spricker. Lycka till

2011-09-11 @ 10:47:57
URL: http://skogsnuvanbloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0